Рейтингът на Николета се СРУТИ! Тя вини екипа си! (Голям скандал в ТВ7)

Мегаскандал предизвика в ТВ7 Николета Лозанова. Плеймейтката е бясна заради ниския рейтинг на шоуто си, научи НotArena.net.

Красавицата, която започна доста успешно със старта на “Поверително от NL” от седмица на седмица се срива все повече. Последното й предаване дотолкова отегчило публиката, че рейтингът на Николета стигнал дъното, пишат от pik.bg.

Бясната моделка обвинява за краха на шоуто екипа си, твърдейки, че правят твърде скучни репортажи. Пред продуцентите си Иван и Андрей Николета се оправдала, че водещият Витомир Саръиванов, който взе интервю от Део е отпъдил аудиторията от предаването й.

Въпреки провокативното промо и дори скандала с Мика Стоичкова, последното предаване на Ни Ло отбеляза пълен крах. Плеймейтката е бясна заради това и се ожалила, че й е нужно повече ефирно време.

„Хората искат да ме гледат мен и като видят, че някой друг говори, сменят канала. Трябва да имам повече ефирно време, за да се получат нещата”, беснеела Николета.

В действителност плеймейтката няма никаква друга роля в предаването, освен да анонсира темите в шоуто и има оскъден брой реплики.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>