Денсинг Старс 2014 започва със скандал! Зрители скочиха срещу журито

Денсинг Старс 2014 е на път да претърпи грандиозен провал преди изобщо да е започнал

Денсинг Старс 2014 е сред най-очакваните телевизионни продукции този сезон. Още преди да е започнало обаче, танцовото риалити вече предизвиква сериозни скандали в онлайн пространството. След като стана ясно, че Илиана Раева отново ще бъде част от журито на Денсинг Старс 2014, голяма част от феновете не скриха явното си недоволство от този факт.

Денсинг Старс 2 започва със скандал заради Илиана РаеваДенсинг Старс 2 започва със скандал заради Илиана Раева

„Ооо не, пак ли Раева!“, „Край, губите ме като зрител, щом Раева пак ще е в журито“, „Не искаме Илиана!“, са само част от коментарите на недоволните фенове. А причина за това е поведението на Илиана в предишния сезон на Денсинг Старс. Тогава бившата гимнастичка демонстрира пристрастност спрямо една от двойките, дискриминирайки всички останали. Което изобщо не се понрави на феновете.

Затова почитателите от сега се канят да бойкотират Денсинг Старс 2014, тъй като не искат да гледат Илиана Раева. Това сериозно обезпокоило продуцентите и те се видели в чудо как точно да умилостивят зрителите, издават източници от шоуто. Точно заради това организаторите решиха да привлекат още една звезда към журито на Денсинг Старс 2014.

Засега от продукцията отказват да разкрият името му, издавайки само, че е сред най-обичаните български актьори. Появиха се слухове, че това е Асен Блатечки, но запознати издават, че е малко вероятно. А кой точно е, ще разберем веднага щом Денсинг Старс 2014 започне.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>