Цветелина Грахич вбеси Слави за пореден път!

Слави Трифонов едва сдържа нервите си

Цветелина ГрахичЦветелина Грахич

Цветелина Грахич си изгради образ на бунтарката в „Шоуто на Слави“, която не цепи басма никому и изобщо не се съобразява с реда и дисциплината. Не са един и два случаите, в които босненката вдига нервите на Слави Трифонов, а в личния си живот не спира да провокира и да търси сензацията. Заради манията си по татуировките Цвети не слиза от страниците на майфстайл изданията и е една от най-коментираните светски личности.

Преди дни Цветелина Грахич отново прояви характера си, подигравайки се на дуетната песен на Слави и Елена Папаризу отпреди години. Цвети се изцепи, че видеоклипът бил пълен кич и знаела, че песента била хит, но само от думите на своя шеф. Шоуменът стисна зъби на два-три пъти и процеди: „Мълчи! Не се обаждай повече!“. Музикантите от бенда направиха доста вцепенени физиономии и е явно, че недоумяват как е възможно невръстната Цветелина Грахич да проявява такъв характер.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>